Hoe werkt de Pieperautomaat?

mei, 2020

We hebben het natuurlijk simpel en eenvoudig gehouden, omdat we zelf ook niet van moeilijk doen houden! Ons adres is Turfspoor 160 in Lisserbroek. Je kunt op de fiets op met de auto rustig langskomen, parkeren kan in het fietsenrek of op de parkeerplaats langs de weg.

Onze pieperautomaat staat op jou te wachten. De 72 vakken rijkelijk gevuld met verschillende soorten aardappelen in zakken van 5 of 10 kilo. Maar ook eieren, uien en wat ons betreft de lekkerste chips van het westelijk halfrond, Hoekse Chips!

Pieperautomaat

Klik op de foto voor het filmpje

Ieder vakje heeft een eigen inhoud

Als je rondgekeken hebt, dan kun je een keuze maken. Het enige wat je hoeft te doen is het nummer te onthouden. Vervolgens werp je kleingeld of doe je briefgeld (tot €20,–) in de betaalautomaat. Je toetst jouw keuze in en dan hoor je een klik. Het vakje van jouw keuze is dan open en je kunt de producten eruit halen. Het deurtje kun je dan weer dichtdoen, zodat wij het weer kunnen vullen. Verwacht je nog wisselgeld? Dat ligt dan onderin het vakje. Je kunt dit natuurlijk meerdere keren herhalen.

Heb je hulp nodig?

Lukt het niet of is er een product onverhoopt uitverkocht? Het “hulp” telefoonnummer hangt naast de automaat en dan komen wij uiteraard even helpen. Ben je jouw telefoon vergeten? Dan bel je even aan en snellen wij jou te hulp.

Hoe vullen wij de pieperautomaat?

Voor wie denkt of hoopt dat er kabouters rondlopen in Lisserbroek, die de automaat bijvullen…dat regelen wij allemaal zelf! De aardappelen en uien komen vers van ons eigen land, de eieren worden gelegd door de gezellige kippen van een bevriende buurboer en Chips worden speciaal voor ons gebracht uit de Hoeksche Waard.