Lekkerder bij de Boer

Lekkerder bij de Boer

Wist je dat wij ook een mooie vermelding hebben op de website Lekkerder bij de Boer? Daar zijn wij natuurlijk trots op en bovendien is het ook echt zo dat alles lekkerder is als je het supervers bij de boer haalt. Ook is het een stuk duurzamer, want de weg van ons land naar de Pieperautomaat is heel erg kort, dus vervoerskosten zijn er niet!

Piepers

Het hele jaar door vind je onze eigen piepers in de Pieperautomaat die op ons erf staat. Voor iedereen die langs komt is het iedere keer een feestje om de fijnste zak aardappels te kiezen die achter de deurtjes van de automaat zitten. Ook piepers zijn seizoensgebonden en gedurende het jaar kun je de volgende aardappelen vinden:

  • Dore
  • Eigenheimer
  • Frieslander
  • Frietbonken
  • Bildstar

Eieren

Natuurlijk ontbreken eieren niet! Kakelvers van een collega boer die dagelijks verse eieren komt brengen. Heb je lege eierdozen thuis? Dan kun je ze ook bij ons inleveren en gaan ze hergebruikt worden.

Boerenchips

De boerenchips komen uit de Hoeksche Waard en zijn zoooo lekker! Paprika en zoute chips zijn er altijd. Regelmatig zijn er ook andere smaken die je kunt proeven. Omdat onze boerderij aan een fietsroute door Haarlemmermeer en de Bollenstreek ligt, halen veel mensen een zak chips om mee naar huis te nemen. Bij thuiskomst is de zak meestal al leeg, want onderweg is een snack ook altijd lekker.

Uien

Uien direct van het land zijn toch echt net even wat lekkerder in een gerecht vinden wij. Als uien gerooid worden dan krijg je spontaan zin in een lekkere hutspot, maar ook in de zomer is een gebakken uitje bij het eten een prachtige smaakmaker.

Bruine bonen

In de winter hebben wij ook zakken met overheerlijke en verse bruine bonen in de automaat liggen. Let wel op hoor, want de voorraad is beperkt en er gaat niets boven verse bruine bonen!