ZON Stroom Boer Buitenhuis

Zonstroom Boer Buitenhuis

Nu te koop: ZON Stroom van Boer Buitenhuis

Bij Boer Buitenhuis staat duurzaamheid hoog in het vaandel, wij maken bewuste keuzes op het gebied van energie, gewasbescherming en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vandaar ook dat wij zonnepanelen op ons dak hebben liggen. De energie die daarmee wordt opgewekt kan ook bij u thuis zorgen voor elektriciteit.

Keurmerk voor onze zonne-installatie

Er zijn verschillende keurmerken en certificeringen die van toepassing kunnen zijn op zonnestroom, afhankelijk van de productiemethode en het type installatie. Een veelvoorkomend keurmerk voor zonnestroom is het zogenaamde Milieukeur, ook wel bekend als het EU Ecolabel.

Het Milieukeur is een officieel keurmerk dat wordt uitgegeven door de Europese Commissie. Het keurmerk wordt toegekend aan producten en diensten die aan strenge milieueisen voldoen; onze zonnepanelen. Hierbij wordt gekeken naar de gehele levenscyclus van het product of de dienst, van de productie tot het einde van de levensduur.

Als het gaat om zonnestroominstallaties bij Boer Buitenhuis, is de Milieukeur toegekend. Zonnestroom wordt geproduceerd met behulp van duurzame energiebronnen, zoals zonne-energie. Hierbij wordt gekeken naar de materialen die worden gebruikt bij de productie van de panelen, de installatie en het onderhoud van de installatie.

Milieukeur voor duurzaamheid

Het Milieukeur is een belangrijke certificering voor consumenten die duurzaamheid belangrijk vinden en die willen bijdragen aan een beter milieu. Met een Milieukeur-gecertificeerde zonnestroominstallatie kan je erop vertrouwen dat je gebruik maakt van duurzame en verantwoorde energie, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu en een duurzame toekomst.

GVO

  • GVO is Garantie Van Oorsprong en het milieukeur garandeert dat de stroom van ons dak komt.
  • 1 GVO = 1000KW
  • 130 zonnepanelen, 41000KW opbrengst

Milieukeur – een duurzame keuze

De criteria van Milieukeur zijn ontwikkeld door SMK en komen tot stand met medewerking en inbreng van producentenorganisaties, detailhandel, overheid, wetenschappers, milieudeskundigen en behartigers van consumenten-belangen.

Stroom uit Lisserbroek

Niet alle groene stroom is wat je ervan verwacht. Je kunt écht bijdragen aan vergroening van de energieproductie door te kiezen voor groene stroom uit Lisserbroek van Boer Buitenhuis. Zo ben je er zeker van dat je stroom koopt bij een Haarlemmermeers boerenbedrijf dat investeert in duurzame energieopwekking.

Onze zonnepanelen

Sinds eind 2022 hebben wij 120 zonnepanelen op het dak liggen die gezamenlijk een vermogen opwekken van 38.400 Watt piek. Dit is vergelijkbaar met het verbruik van bijna 25 huishoudens.

ZON stroom Boer Buitenhuis